Puding:
8 dcl mlieka
2 Zlaté klasy
3 vrchovaté lyžice hrubej múky
1 žĺtok
4 PL kryštálového cukru
1 vanilkový cukor
Krém:
1 helia
4-5 PL práškového cukru
piškóty
kompótové ovocie
silná turecká káva
kakaový prášok
Postup:
Z prísad uvedených do pudingu si uvaríme hustý puding:
múka, Zlatý klas, žĺtok, cukor, cukor, mlieko.
Kompótové ovocie, podľa chuti, nechajte odtiecť na sitku.
Uvarte silnú tureckú kávu horkú.
Heliu vymiešajte s práškovým cukrom do peny.
Do tortovej formy naukladajte na spodok piškóty a pooblievajte ich kávou - sós nechajte v hrnčeku.
Naukladajte ovocie.
Vychladnutý puding primiešavajte opatrne do helie vymiešanej s cukrom a zašľahávajte elektrickým šľahačom.
Polovicu krému, ak chcete, zmiešajte s kakaovým práškom.
A stavajte tortu podľa poradia, aké chcete, napr: na ovocie puding žltý, puding tmavý, na tmavý puding piškóty, na piškóty káva, na kávu ovocie, na ovocie tmavý puding, na tmavý puding žltý puding a na žltý puding kakaový prášok.
V chladničke stuhne za také 2-3 hodinky.