Nepečená ovocná torta

75 dkg očistených jabĺk
4 dcl vody
6 lyžíc kryštálového cukru
2 balíčky okrúhlych piškót
2 krémové prášky „Zlatý klas“
čokoládová poleva
šľahačka

 Jablká postrúhame, pridáme 2 dl vody, cukor a uvaríme kašu. Krémové prášky rozmiešame v 2 dl vody, pridáme do ovocnej kaše a 2 minúty povaríme.

Dno tortovej formy vyložíme piškótami, pokvapkáme rumom, zalejeme teplou jablkovou kašou, postup 4-krát opakujeme.

Po vychladnutí a stuhnutí plnky tortu vyklopíme a polejeme čokoládovou polevou.

Môžeme prizdobiť šľahačkou. Jablkovou plnkou môžeme plniť aj vopred upečené piškótové pláty (namiesto maslovej plnky).