Tvarohová nepečená torta

2 tvarohy po 250 g (môžu byť aj hrudkové)
2 vajcia
25 dkg práškového cukru
1 vanilkový cukor
1 Palmarín
1 liter mlieka
20 g želatíny
trochu kakaa na ozdobenie
kompótové ovocie bez šťavy
piškóty alebo upečená piškóta z 2-3 vajec

Postup :

Dno tortovej formy s odnímateľným okrajom si vystelieme piškótami.

Z litra mlieka odoberieme trocha do hrnčeka, v ktorom rozmiešame želatínu a necháme ju nabobnať.

Na piškóty naukladáme zavárané ovocie.

Do väčšej misy dáme tvarohy, Palmarín, práškový cukor, vanilkový cukor, dve vajíčka....

Pridáme želatínu a vriace mlieko.

Všetko rozmixujeme elektrickým šľahačom.

Z tejto masy si odoberte 2-3 deci na vrchné ozdobenie a do toho primiešajte 2 lyžice kakaa.

Pomaly lejte na piškóty s ovocím (zmes je veľmi riedka, odporúčame na piškóty naliať trocha zmesi, dať na chvíľku do mrazáku stuhnúť a opatrne dolievať ďalšie "poschodia").

Malou naberačkou nalejeme čokoládovú zmes dokola.

Vidličkou urobíme "šmuhy" od stredu po kraje.

Nechajte ju v chladničke cez noc a na druhý deň opatrne stiahnite odnímateľnú obruč dolu.